söndag 8 maj 2011

x3

Trippelt upp idag!

13.00 Wolves - West Brom
Zappat in West Midlands-derbyt till andra halvlek och fick se ett Wolverhampton som hade en säker ledning på 3-0 (Darren-Fletcher två pyts), men nu efter halvtimmen spelat i halvlek har West Bromwich radat upp chans efter chans, som har resulterat sig i ett reduceringsmål på straff.
Hodgsons manskap jobbar kopiöst och tyvärr överarbetar lite desperat när de kommer nära straffområdet.
Wolves har släppt till lite för många chanser men har ändå matchen under kontroll.
Ska mycket till om de släpper det här.

15.00 Stoke - Arsenal
Arsenal slåss i tomma intet då de har säkrat europaplats, men inte riktigt räcker till ligaseger.
Stoke är i ingemansland men slåss för så hög placering som möjligt.
På förhand en rätt tråkig match faktiskt, men hoppas på hög underhållning i alla fall av Wengers grabbar.

17.00 Man U - Chelsea
Trodde aldrig att jag skulle sitta och hålla på Chelsea, men jag hoppas så innerligt att Man yoo torskar på Old Trafford och därmed släpper förstaplaceringen till de blåa.
Giganternas kamps som sportbladet rubricerar med idag, och det är det mycket väl.
Domare Webb har lite att jobba med idag, men det kommer sluta med att Nani filmar till sig en straff i minut 95 (av 92) och Rooney stänker dit ligatiteln.
Ett möjligt senario då Ferguson med stor sannolikhet har smsat lite med Howard Webb så här timmarna innan avspark.