tisdag 3 maj 2011

Ett gäng poolare i solen



Daily Mail rapporterar att ett gäng från Liverpool tagit flyget ner till Madrid för att titta på lite
kvalitativ fotboll i den spanska värmen.
Den engelska tidningen publicerar även några bilder där grabbarna Carroll, Johnson, Meireles, Reina & Cahill (I den blåa tröjan av staden Liverpool), när dessa sitter och dricker bärs på en uteservering.
Efter en tung inledning av säsongen med Mr. Hodgson, var det uppenbarligen inga glädje i laget över huvud taget i och med uteblivna resultat.
I den här artikeln tycker jag att dessa spelare bevisar att det finns glädje och stämning i truppen, detta sedan Kenny Dalglish tog över tränarposten i januari.
Att Tim Cahill är en i sällskapet vittnar bara om att rivaliteten bland spelarna bara finns på planen.
Även om jag starkt misstänker att Gerrard och Carragher aldrig skulle sitta och zippa på en drink tillsammans med Gary Neville och Mikel Arteta.
När The Telegraph frågade Dalglish om det var okej att de stack till Madrid svarade han: "De är vuxna män, eller hur? Jag är inte här för att vara barnvakt".
Man skulle ju inte tacka nej till att spela i Liverpool och flyga till Spanien för att kolla på Champions League-fotboll tillsammans med några polare och dricka öl i värmen.
---
Som jag tidigare har skrivit om Allsvenskan så måste de bra spelarna stanna för att ligan ska utvecklas, någon eller några där uppe vill inte det.
Nu rapporterar Aftonbladet (Kanske inte världens tillförlitligaste källa) att både Mikael Almebäck och Ragnar Sigurdsson kommer att lämna Örebro respektive IFK Göteborg.
Almebäck säger själv att han vill spela i Europa efter säsongens slut, och Sigurdsson rapporteras vara på G till belgiska Club Brügge.
Sigurdssons flytt dementeras dock av Både sportchefen Håkan Mild och advokaten Carl Fhager.
Personligen tycker jag att Almebäck har utvecklats enormt det senaste året och debuten i landslaget vittnar också om detta.
Återstår att se vart dessa spelare spelar efter säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar