fredag 23 december 2011

Snart drar karusellen igång

Snart Silly Season-tider.
Sportbladets Silly-blogg har redan dragit igång och fullständigt matar eventuella läsare med alla möjliga rykten och konstiga övergångar. Det räcker med en liten tweet på twitter så är Patrik Sjögren och hela gänget där och skriver en artikeln utan källförteckning.
Senaste ryktet är att Gonzalo Higuain vill till Barcelona eftersom han tröttnat på att vara andraval bakom en nyrevacherad Karim Benzema, känns föga troligt.
---
Linjemannen viftade port tre pinnar till Tottenham i gårdagskvällens möte mot Chelsea.
Bra resultat med Liverpoolögon sett, och eftersom det är det enda jag ser, ja då är det inte mycket att prata om.
Tre poäng är det även upp till Chelsea som just nu har Champions League-platsen.
Vinst mot Blackburn på "Boxing day", samtidigt som Arsenal torskar mot Wolves och Chelsea förlorar derbyt mot Fulham och vi är där.
Fan, det känns hela tiden som att Liverpool gång på gång missar den där lilla chansen att rycka lite, lite och sätta lite mer spänning.
Det fanns chans att gå om Arsenal, men när man håller på ett lag som saknar både målskyttar, tur och stolpe-in, då är det som att trä en järnbalk genom ett nålsöga.
Jag trodde den negativa trenden skulle vända mot Wigan, men återigen har Liverpool som oerhört svårt att göra mål.
Staffar måste vara mål, oavsett motstånd.
Jag tror det behövs två raka vinster för att få upp självförtroendet igen, och eftersom det nu vankas två hemmamatcher på Anfield hoppas jag verkligen att spelarna tar sig själva i kragen, viker upp på Cantona-vis och går rakryggade för sex poäng.
För ett enormt självförtroende behövs verkligen när Man City väntar tre gånger på en månad när kalenderna slagit över till januari.


Kenny Dalglish har sagt att det finns pengar att spendera, se till att göra det då.
Först och främst en striker, och det senaste namnet som florerat är Klas-Jan Huntelaar.
Han är en renodlad anfallare med ett otroligt målsinne, och jag tror han skulle passa bra in i Liverpool och den engelska fotbollen. Att han dessutom, precis som Suárez, utvecklats i Ajax fotbollsskola kan knappast ses som någonting negativt.
Roberto Soldado är också en spelare som diskuteras bland supportrar, frågan är bara om Liverpool över huvud taget är intresserade, och om Soldado själv flytta från Valencia.


Silly Season har knappt börjat, och det är inte över fören om fem veckor, håll till godo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar