måndag 15 augusti 2011

Hatmatch i stan.

Mycket fotboll igår, men inte tillräckligt.
Norsholm B 5-1 Grytgöl B
Sylvia 3-0 Husqvarna
Malmö 2-3 Milan
Real Madrid 2-2 Barcelona.
Hade dygnet varit längre hade jag nog fan fått in en eller två matcher till på förmiddagen (Kollade i och för sig en stund på reprisen Fulham - Aston Villa).

Många verkar tro att både Liverpool, Chelsea och Arsenal är avhänga från titeln då man bara plockat en pinne i premiären.
Peter Wennman på Sportbladet säger att Man U kommer vinna eftersom de vann premiären, bullshit.
Inte första gången jag tycker han har fel.
---
Ikväll kommer AIK Solna på besök till staden.
De har (enligt rykten) hyrt Hugo nattklubb där de ska supa till innan marshen mot Parken.
Problemet är att Peking Fanz är så jävla dumma att de laddar upp på en krog som ligger på vägen där fansen från Stockholm ska passera.
Bra gjort.
När Hammarby var i Norrköping senaste var det just den krogen som vandaliserades mest, och om nu Snokas fans sitter där lätt påverkade lär det inte bli kramkalas direkt.
Ska bli intressant, faktiskt lite roligare än matchen i sig.
Har hört att AIK's supportrar bara ska hit och slåss ändå eftersom de tydligen haft en slagsmål utanför Åby förra säsongen, och då låg ändå inte lagen i samma serie.
Men man ska vara försiktig med vad man har hört, hälften kanske inte ens är 10% sant.
Sant är det däremot att det blir en lite publikfest i kväll, och som anti-snoka ser jag gärna att samtliga poäng går till AIK.
Jag har dock ett positivt minne från IFK - AIK, och det var hemmalagets tifo senaste gånger Norrköping var i Allsvenskan.
Hemmafansen hade en stor bild på en orm som var på väg att sluka en råtta (gnaget) men tillhörande text: "Matdags?", fyndigt och riktigt snyggt!
Ska febrilt leta reda på en bild.
Edit:
Det stod "Lunchdags".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar